En opplevelse i livet

For noen dager siden da vi skulle ut å shoppe, gikk vi innom en kjempe stor Abercrombie&Fitch butikk som var på ca 5 etasjer(!!). Med en gang vi kom inn så tenkte vi å gå opp i 2. etg, for der var jenteklærene. Jeg gikk først opp av alle sammen, med mams, søster og kusine rett i hælene på meg. Kanskje sånn halveis i trappen kom det en mann som jobbet der gående, eller retteresakt, halvveis løpende etter. Mamma og de måtte flytte seg for han, men jeg merket ingenting før han prikket borti meg og bare sa "sorry". Da snudde jo selvfølgelig jeg meg og skjønte ingenting. Trodde jeg hadde gjort noe gale elns, eller at det var noe gale med meg. Men det var det ikke. Han spurte meg først om jeg studerte her i Hong Kong, og da svarte jeg at jeg bare var her på ferie for å besøke besteforeldrene mine. Så svarte han med å si at han var manageren for denne A&F butikken her i Hong Kong elns, også rekruterte han folk som skulle jobbe der, også lurte han på om jeg var interisert til å jobbe der, på selve Abercrombie butikken i Hong Kong! Han lurte virkelig på om jeg ville få meg en jobb der! Jeg ble helt satt ut der og da, og visste ikke helt hva jeg skulle si. Men da kom selvfølgelig mamma opp og bare " Sorry, but I don't think she can work her". Jeg visste jo selv at jeg ikke kunne jobbe her i Hong Kong, men tenk så kult da!

Den dagen er en dag jeg virkelig kommer til å huske. Så hvis jeg trenger en jobb vet jeg ihvertfall at jeg har en i Hong Kong om det skulle bli krise, heheh.


4 kommentarer

Julia Matleena

29.12.2012 kl.19:10

HERRE! så heldig, tenk å få jobbe på A&F (eller hollister)!

Linn

30.12.2012 kl.11:28

oii, du er utrolig heldig som fikk tilbudet om å jobbe der!

Digger stilen din!

Ida Merete

01.01.2013 kl.14:25

Det sammme skjedde faktisk med meg når jeg var i London.. 2 ganger!! ahaaha, utrolig morsomt, men veldig kjipt å ikke kunne si ja.. :/

10.02.2013 kl.17:47

Når jeg var i London så ble jeg spurt om det samme på både A&F og Hollister! Og det samme med venninnen min en annen gang, så det er ikke få de spør om de vil ha jobb:)

Skriv en ny kommentar

hits