BARCELONA

Fra lørdag til søndag sov jeg, Daniel og treneren min i Barcelona en natt. Planen for dager var egnetlig å ta en shopping tur i sentrum, bade på standen og spise ute. Men siden det tok hele 4 timer før vi fikk leid bilen ble det bare ut å spise og rett på hotellet og sove før vi nest dag tok flyet hjemover. 

Imenst treneren min sto i kø for å leie bil skulle meg og Daniel ta oss en tur for å finne en butikk for å kjøpe litt mat og sånt. Tror vi gikk i hele 20 min før vi kom til et hotell. Det var helt øde på veien. Ingen biler eller mennesker å se noen sted. Skulle tro vi var i ødemarken! Vi spurte resepsjonsdamen om det var noen matbutikker i nærheten eller noe lignende og da svarte hun " jaja, bare ta bussen til sentrum dere". Men det kunne vi ikke, så det endte opp med at vi måtte gå hele veien tilbake igjen..
overlykkelige etter å ha fått bil

Hahahah, tidenes! Hjulet på kofferten til Daniel falt av, så treneren min fant ut at vi skulle feste det med tyggis, og da mente han det bokstaveligtalt! Fikk helt latterkrampe da kofferten ble sendt inn og hjulet falt av igjen.. Lurer virkelig på va folkene rundt oss tenkte om oss

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits