Travle dager

Fin overskrift, jeg vet. Var ikke hjemme før 11 igår og idag 8.. Har så mye skole, trening og andre diverse ting å gjøre. 

Igår hadde vi norsk tentamen noe jeg synes gikk ganske fint, utenom at jeg ikke skrev en novelle.. Senere dro jeg til byn og spiste på kafe opra med noen søte venner. Veldig koselig kafe med god mat og sånt, men en ting som var negativt var at det kun var eldre mennesker og studenter der, heh. Vi pratet masse, så mange morsomme folk osv. Siden det var onsdag igår, betydde det at det også var konfemøte.. Veldig koselige folk på vår konfe gruppe, men ikke like koslig møte. Hadde to treninger i går kveld, så blogging var det ikke tid til.

Idag var meg og noen få andre fra trinnet mitt på fagdag hos sparebanken vest. Masse lærerikt, men selvfølgelig dritt kjedelig. Vi fikk pizza og brus der da, så det løftet jo stemningen litt. Etter besøke i banken, chillet jeg litt i byn med noen venner, før jeg gikk videre til trening. Det var duper kleint, men samtidlig morsomt på dansetreningen idag. Siden ingen av de jeg kjenner var der forrige gang kunne vi ikke noe av den nye dansen, så vi dummet oss totalt ut!! Men det var ikke det flaueste med dagen. Da v gikk inn til bikbok for å se litt på klær og sånt, skulle vi ned trappen for å se på tingen i under etg. og gjett hva jeg klarte? Jeg klarte å snuble i trappen og tryne så heftig, forran alle sammen. Skulle tatt det opp på film elns. Så sikkert ut som en fugl som flakset nedover.. FLAUT!
tentamen

cafe opra

konf


Lover å blogge litt bedre i påsken!

Jade Celine

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits