Fakta om meg

Heisann!

Dette er det aller første innlegget på min nye blogg, wii. 

Grunnen til at jeg lagde ny blogg, var fordi jeg ikke orket å ta den gamle bloggen serriøst. Og det blir jo ikke noen bra blogg visst det aldri blir postet noe.. Selvom det var meg selv som bestemte når og hvor ofte jeg skulle blogge, følte jeg selvom at jeg var nødt til det. Vet ikke helt hvorfor, men det var nok en tvags tanke.. 

På denne bloggen kommer jeg til å legge ut bilder ifra hverdagen min, kanskje litt outfit her og der. Men grunnen til at jeg lagde den var for å legge igjen minner som jeg kunne se tilbake til når jeg blir større og sånt, hehe. Men det vil nok ikke bli postet innlegg hver eneste dag.

Men over til overskrifte. 

Mitt navn er Jade Celine. Bruker aldri begge navnene sammen, men på skolen kaller de meg Jade, men ellers på fritiden og familien kaller meg Celine. Litt rart egentlig, men det blir feil visst min bror plutselig skulle kalt meg Jade, eller at besteveninden min plutselig skulle kalle meg Celine. Jeg har mange fantastiske venner som jeg ikke hadde hatt peiling på hva jeg skulle ha gjort uten! 

Bor og ble født her i Bergen. Ganske koselig by egentlig, men kommer mest sannsynelig til å flytte til Miami når jeg blir stor. Bare elsker det stede, garantert favorit staten min! Jeg er 14 år gammel og født den 9. juni, altså 97er. 

På fritiden driver jeg med kunstløp og dans. Kunstløp har jeg drevet med siden jeg var 5-6 år, så det begynner å bli en stund! Dans derimot, har jeg kun drevet med i et halvt år, men har gått på ballet når jeg var mindre, hehe!

Jeg har en mor, en far to brødre og en søster. Kun en av brødrene er eldre enn meg. Familien min er som alle andre familier vil jeg nok tro. Ikke så mye å si der.

Ellers så er jeg en ganske glad og livlig person. Litt for hyper av og til, men slapp av! Har jo full kontroll. Har utrolig dårlig humor. Kun en person i hele verden som har samme humor som meg, og det er Astrid min bf! Ingen som ler med oss når vi sier noe morsomt.. De ler kun av oss, ellers så ser de dumt på oss, hehe. Men det liker vi.

Visst det er noe dere lurer på ellers, er det bare til i skrive i kommentarfeltet.

Jade Celine

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits